Asiaa maailman muutoksesta, maailmamme muuttumisesta, uudesta inhimillisemmästä ajasta, astrologista symboliikkaa käyttäen.

maanantai 25. huhtikuuta 2016

MENNEISYYDEN PÖLYJEN PUHDISTAMINEN

Saan sen minkä tahdon

Maailma on näinä aikoina muuttumassa ja me muutamme sen - olemme sen ihmiskuntana näin päättäneet. Jokaisella tällä maapallolla olevalla yksilöllä on tässä muutoksessa oma tärkeä tehtävänsä. Moni ei sitä vain tiedosta; elämä selviytymistaisteluineen kaikkineen vie yhdeltä ja toiselta liiaksi voimia, jotta voisi kohdistaa muuhun laajempaa mielenkiintoaan. Näinhän se on samalla tavoin mennyt iät ja ajat. Nykyinen muutos on kuitenkin niin valtavaa ja perusteellista, että voimme olla varmoja tulevan uuden maailman erilaisuudesta verrattuna nykyiseen.

Olemme menneiden vuosituhansien kuluessa olleet niin syvällä aineessa, niin perusteellisesti alistettuja, niin turtuneita - ettemme kovin helposti pysty ottamaan omaamme. Meidät on pakotettu tottelemaan ja kuvittelemaan olemaan heikkoja, joten harvalla on ollut tarmoa ja näkemystä mistään paremmasta. Meille ei myöskään ole tullut mieleen, että tämä kaikki on tosiasiassa ollutkin se suunnitelma, johon valtaapitävät ovat pyrkineet. Meille on uskoteltu, että heidän etunsa ja meidän etumme ovat yhtenevät; toisin sanoen, kun me olemme tehneet kuten valtaeliitti on sanellut, niin kansalaisille on tippunut myös aina jotain.

Nyt ihmiset voivat saada selville asioita, jotka paljastavat  kaiken oleellisen olleen aivan jotain muuta, kuin on uskoteltu, ja  samoin kaiken tämänhetkisen olevan sitä samaa "muuta". Valon voima on voittamaton! Koska ihmiskunta on tottunut omaksumaan joidenkin muiden totuudet ja uskomukset, kuin olisi pitäytynyt omassa voimassaan ja tahdossaan, niin lopputulokset kaikesta ovat myös olleet tämän mukaiset. Emme näin ollen tiedä, mitä me tosiasiassa tahdomme ja mikä meidän tehtävämme oikein on, niin yhteisönä kuin yksilönäkin. Olemme antaneet näiden vallan omistajien huseerata täällä miten heitä on kulloinkin huvittanut. Jälki on sitten ollut sen mukaista. Ja me olemme kärsineet.

Olemme käännekohdassa 

Itse asiassa, kun asioita katselee astrologisesta näkökulmasta, niin jo runsas kaksi vuosisataa sitten tapahtui jotain, joka enteili täysin uutta. Sitä ei vain pystytty näkemään sellaisena kehityksen alkuna, kuten se ainakin symbolisesti ilmiselvästi oli. Tämä tapahtuma oli aivan uuden planeetan löytyminen kaukoputken keksimisen tuloksena, nimittäin Uranukseksi hiukan myöhemmin löytymisen jälkeen nimetty planeetta. Oltiin totuttu siihen, että Saturnus on kauimmainen planeetta, eikä sen takana missään tapauksessa voi olla muita vastaavia. 

Uranus määriteltiin näin ollen symbolisoimaan nopeita ja rajujakin muutoksia, sen kiertorata kun on vakauden ja pysyvyyden planeetan Saturnuksen takana. Sittemmin löydettiin kauempaa Neptunus ja vielä myöhemmin ja vielä kauempana Pluto, jotka ovat samoin muutoksen airueita Uranuksen tavoin.
Ehkä voidaan katsoa Uranuksen käynnistäneen jotain, joka valmisteli ihmiskuntaa todelliseen muutokseen, joka on vasta nyt 2000-luvulla saanut ilmennyksensä.

Uranuksen rooli vapauden ja muutoksen välineenä osoittaa, kuinka kyseinen planeetta hallitsee tätä aikaa. Olemme parhaillaan vapauttamassa maailmaamme ja itseämme kaikista vanhoista traumoistamme. Nämä traumat ovat syntyneet, kun aikoinaan jostakin syystä ajauduttiin tietoisuuden alempiin tasoihin. Tätä on kuvattu monissa maailman mytologioissa, mm. raamatussa, melko allegorisesti, symbolisesti. Siinä prosessissa kaikenlaisen väkivallan lisäntyessä, ihmisiin syntyi pelko-efekti, jota taas taustalla oleva johtajisto tiesi käyttää hyväkseen, mm. niin että he imuroivat näitä ihmisten negatiivisia tunteita itseensä muuntaen nämä omaksi käyttövoimakseen.

Ihmiskunnan vajotessa alempiin tietoisuuden tasoihin, he joutuivat taistelemaan selviytymisestään miten parhaiten osasivat. Syyn ja seurauksen laki puolestaan kierrätti ihmiskuntaa elämästä toiseen, edellisten elämien tapahtumien kertautuessa seuraavissa elämissä. Tätä se on sitten ollut, samaa piirileikkiä iät ajat. Valtaeliitti puolestaan on aikojen myötä varmistanut sen, etteivät ihmiset ole saaneet todenmukaista tietoa ja että näin olisivat voineet alkaa uudelleen tiedostamaan asioita.

Kuitenkin kaikkina aikoina on ollut joitakin oppineita ja tiedemiehiä, jotka ovat saaneet selville tärkeitä perusasioita. He ovat kirjanneet ylös tietojaan näistä lainalaisuuksista ja muista oleellisista asioista. Esimerkiksi Aleksandriassa, nykyisen Egyptin rannikolla oli vielä ajanlaskumme alussa valtava kirjasto, jossa säilytettiin satoja tuhansia paperikääröjä. Näitä kerääntyi sinne monilta maailman alueilta, aina Intiasta saakka. Siellä sai käydä kuka vain kiinnostunut sen ajan tutkija. Kunnes kirjasto syttyi (ilmeisesti sytytettiin) palamaan, ja näin meni tämä valtava silloinen tieto tulen mukana. Voi vain kuvitella, kuinka paljon näissä kirjakääröissä oli hyvinkin tärkeää tietämystä kirjattuna.

Vapautuminen

"Vähiten vapaita ovat ne, jotka kuvittelevat olevansa vapaita". Tämä aforismi (en muista kenen) kuvaa sitä tosiasiaa, joka on täällä vallinnut. Olemme tiedostaneet sen, mikä meille on ollut mahdollista, mitä meille on tarjottu - vain tämä on ollut aikojen ajan mahdollista ihmiskunnalle.
Jolla on ollut valta (rahat, kulta), se taho on määritellyt myös sen, mikä heidän intresseistään käsin on ollut meille "sopivaa" tietoa. Oman hyvinvointimme ja onnellisen maailman kannalta oleellinen ja tärkeä tieto perusasioista, ei yksinkertaisesti ole ollut näiden valtaporukoiden kannalta sopivaa meille antaa.
Siispä meille on annettu kaikenlaista muuta, sekundääristä informaatiota - uskonnoista, historiasta, yhteiskunnallisista ja terveyteemme liittyvistä asioista - kaikesta oleellisesta.

Meidät on yksinkertaisesti aivopesty: toistamisen magia on ollut ilmeisen hyväksi havaittu jo ammoisista ajoista saakka. Vain toistetaan, toistetaan... aina vain uudelleen... sitä samaa ja samaa, mitään muuta vaihtoehtoista ei ole suvaittu. Ja aina se on meihin tehonnut yhtä varmasti ja vääjäämättömästi. Diktatuurit ja "demokratia" eivät ole tässäkään suhteessa olennaisesti eronneet toisistaan. Tuo edellämainittu aforismi sopii varsinkin näihin demokratian nimellä kulkeneisiin yhteiskuntiin, kuten meillä nyt "vapaissa länsimaissa" esimerkiksi on laita. Haltuunotettu tiedotusosasto eli media, on pitänyt tästä kaikesta huolen korruptoitunein järjestelmin.

Moni uskoo vieläkin näiden kertomuksiin, ovat ne sitten järjellisesti ajatellen miten mahdottomia hyvänsä. Sen sijaan näiden korruptoituneiden liittymien ulkopuolinen tieto tavoittaa yhä useammat, kiitos internetin. Tämä vapaa tieto on kuitenkin sellaista, että jokaisen totuuden etsijän on pyrittävä seulomaan olennainen epäoleellisesta. Se sisältyy uranusmaiseen vapautumisen teemaan. Jotta me olisimme mahdollisimman vapaita löytämään itseämme ja kehitystämme palveleva, meidän on sitä ennen tiedostettava kaikki itseämme kahlitseva. Kuten rajoittavat vakaumuksemme ja näkemyksemme, jotka olemme omaksuneet itsestäänselvyyksinä. 

Nämä eivät ole niin helppoja asioita, kuten yleensä luulemme, vaan näihin vakiintuneisiin malleihimme maailmasta on sekoittunut myös turvallisuuden tarpeemme ja oma identiteettimme kokonaisuudessaan. Tästä syystä me lähtökohtaisesti pidämme mieluummin entiset käsityksemme, monista erilaisista faktoista huolimatta, kuin etsiytyisimme ennakkoluulottomasti uudenlaisten näkemysten pariin. Tässä on meidän tämänhetkinen haasteemme: kysyä itseltämme, palveleeko nykyinen käytäntömme meitä ihan oikeasti, vai olemmeko jääneet jumiin vanhoihin malleihimme.

Kollektiivinen tietoisuuden jatkuva lisääntyminen saa puolestaan aikaan kumulatiivisen voimistumisen kaikkialla planeetallamme. Sen merkit ovat jo hyvin näkyvissä, huolimatta siitä, että suuri osa ihmisistä on tiukasti sidottu järjestelmän edellyttämään oravanpyörään, ja näin heidän huomionsa pyritään typistämään vain omaan selviytymiseensä. Yksi ja toinenkin aiemmin salattu tulee nyt päivänvaloon. Me alamme tiedostaa todellisen olemuksemme ja todellisen tahtomme, sekä yksilöllisesti että kollektiivisesti. Sitä ei voi enää estää.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti