Asiaa maailman muutoksesta, maailmamme muuttumisesta, uudesta inhimillisemmästä ajasta, astrologista symboliikkaa käyttäen.

lauantai 19. maaliskuuta 2016

IHMISKUNTA ON VOIMAANTUMASSA




Saamme sen, minkä tahdomme - lainalaisuus, joka on likimain unohdettu. Olemme oppineet historian saatossa jotain aivan muuta. Meidät on opetettu erilaisten auktoriteettien toimesta näkemään asiat tietyllä tavalla. Mitä nämä sitten ovatkaan, ei ainakaan näkemään itseämme oman elämämme todellisina luojina. Sitä me todellakin olemme; kaikkea muuta kuin heikkoja olentoja, jotka vain tottelevat kiltisti isompiaan ja tyytyvät "kohtaloonsa".

Tämä monituhatvuotinen ihmiskunnan epäusko omille todellisille mahdollisuuksilleen on tehnyt tehtävänsä: me emme usko itseemme, vaan johonkin muuhun. Tosiasia on, että ihmiskunnalla ja jokaisella ihmisolennnolla on oma erityinen tehtävänsä täällä maapallolla. Tämä tehtävä on viime kädessä se, että heräämme vähitellen tunnistamaan oman todellisen henkisen olemuksemme. Tämän on määrä tapahtua fyysisessä olomuodossamme, jolloin nostamme oman tajuntamme korkeammalle nykyisestä tajunnastamme, joka on kaikkein matalin olotila.

Ei ole varmastikaan vaikea ymmärtää tämän tehtävän vaativuutta, ottaen huomioon, että ihmiskunta on elänyt tässä umpioituneessa tilassaan kymmeniä tuhansia vuosia, jolloin olemme täysin kadottaneet yhteytemme todelliseen olemukseemme. Varsinkin viimeiset sadat vuodet ovat olleet täydellistä fyysisen pimeyden aikaa, ja meidät on opetettu uskomaan, että ainoastaan käsinkosketeltava on todellista. Näin me olemme kadottaneet tietomme - paitsi todellisesta korkeammasta olotilastamme - myös sen, mikä on luonnollista ja mikä ei. Tämä mahdollistaa kaikenmaailman ketkuille ohjailla meitä mitä eriskummallisempaan suuntaan, ilman että ymmärrämme tästä mitään.

Nyt tämä ohjailu ja luikuripeli on loppu, ja olemme vihdoin heräämässä ja juuri oikeaan aikaan, maapallon ja ihmiskunnan ollessa melkoisessa ahdingossa. Jokainen yksilö herää juuri hänelle sopivaan aikaan ja omalla aikataulullaan, joka on laadittu ennen yksilön ensimmäistä maa-inkarnaatiota. Ihmiskunta alkaa saamaan selville yhtä jos toistakin meiltä salattua ja ei auta, vaikka eliitti miten yrittää hämätä ja pimittää tätä. Tietoisuuden evoluutio on täydessä vauhdissa. Mikä tässä tilanteessa on keskeistä, on kaiken mahdollisen kyseenalaistaminen. Jokainen tietää tällä hetkellä vain sen, minkä tietää - mikä on kullekin tällä hetkellä mahdollista. Huomenna voi tilanne jo muuttua ja henkilö alkaa kyseenalaistamaan jotakin aiempaa oletustaan. Näin se menee.

Tämä prosessi ja siinä eteneminen kunkin yksilön kohdalla ei todellakaan aina ole mitenkään helppo, kaikkea muuta. Muutos ylipäätään ei nykyisessä tajunnantilassamme ole meille itsestään selvä asia; olemme niin kauan perustaneet kaiken turvallisuutemme varmistamiseen ja selviytymiseemme. Kuitenkin, nykymaailmassa eläessämme, me olemme kaiken sekasorron ja tuhon keskellä todellisessa vaarassa näin edetessämme. Joten ainoastaan muutoksessa on nykyisellään todellinen turvamme, ja ei missään näennäisessä, vaan todella syvällisessä ja perusteellisessa muutoksessa.

Huolimatta siitä, että maailma näyttää olevan täydessä kaaoksessa ja meitä pelotellaan jos millaisilla apokalyptisillä uhkilla, taustalla on tapahtumassa hyvin erikoisia asioita. Kasvava määrä ihmisiä on lähtenyt pelottomasti toteuttamaan omaa tehtäväänsä, omaa osaansa uuden paremman maailman valmistamisessa. Kosmoksesta virtaava hyvin voimakas energia vapauttaa maailmaa ja ihmisiä vanhoista malleista, antaen tilaa uudelle voimaannuttavalle intuitiolle. Voimme myös olla vakuuttuneita, että tämä ja ensi vuosi tulevat olemaan kaikkinaisen muutoksen näkyviä askeleita, todellisia läpimurtoja ihmiskunnan heräämisen tiellä. Tärkeää on näinä epävarmuuden aikoina säilyttää sisäinen luottamus siihen, että olemme täydellisesti aikataulussa, niin yksilöllisesti kuin myös kolektiivisesti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti