Asiaa maailman muutoksesta, maailmamme muuttumisesta, uudesta inhimillisemmästä ajasta, astrologista symboliikkaa käyttäen.

keskiviikko 24. helmikuuta 2016

VESIMIEHEN AIKA

Niin sanotuissa henkisissä piireissä ja alan julkaisuissa numetään tämä aika yleensä "uudeksi ajaksi", mutta yhtä hyvin siitä voitaisiin käyttää nimeä "vesimiehen aika". Yleensä vesimiehen ajasta tulee mieleen lähinnä '60- luvun musikaali "Hair" ja sen yksi tunnetuimmista musiikkiesityksistä, jossa laulettiin: "...age of aquarius".

Vesimiehen aikakausi on saanut nimensä siitä, kun maapallo liikkuu tietyllä tavalla, jota kutsutaan huojunnaksi tai prekessioksi. Siitä aiheutuu sitten se, että kun otetaan lähtökohdaksi kevätpäiväntasauspiste, niin tämä piste siirtyy koko ajan - hitaasti mutta varmasti - taaksepäin eläinradalla. Tällä hetkellä tuo piste on kutakuinkin vesimiehen ja kalojen rajamailla, jolloin kyseinen piste on aloittamassa matkaansa vesimiehen merkissä. Kestää noin 2125 vuotta, kunnes tuo tasauspiste siirtyy vesimiehestä seuraavaan, kauriin merkkiin. Samoin kaikki muutkin eläinradan merkit kulkevat tuon samanpituisen ajanjakson kyseisessä prekessiossa. Tämän hetkinen prekessiovaihe on erityisen merkittävä, koska nyt olemme olleet tarkassa linjauksessa galaksimme keskuksen kanssa, jolloin planeettaamme on mahdollista säteillä kosmista energiaa myös linnunratamme ulkopuolelta. Seuraava samanlainen mahdollisuus koittaa vasta n. 25 600 vuoden kuluttua.





Vesimiehen symbolissa kaadetaan ruukusta vettä, toisin sanoen veden symboloimaa viisautta. Vesimiehen merkki onkin ilman elentissä, joka korostaa älyä ja ajattelua. Vesimiehen erityinen merkitys on lisäksi tieto ja tietäminen. Uranus hallitsee kyseistä merkkiä, joten se myös hallitsee tätä meidän aikaamme. Uranus on nopeitten muutosten ja vapauden / vapautumisen vertauskuva. Samoin kaikenlainen uusi tekniikka ja innovatiivinen ajattelu kuuluvat sen alaisuuteen.

Kun ajatellaan tätä prekessiota, voidaan palata takaisin aikaan ennen ajanlaskumme alkamista. Silloin alkoi edellinen aikakausi eli kalojen aika. Kalojen merkki symboloi ymmärrystä, kaiken hyväksymistä sellaisenaan, samoin mieluummin alistuminen kuin vastustaminen. Kalojen piiriin kuuluu myös kaikenlainen yhdistyminen - kollektiivinen ajattelu, varsinkin syvällinen yhteisöllisyys. Viimeiset kaksituhatta vuotta onkin ollut laajojen järjestöjen, varsinkin uskonnollisten sellaisten aikaa. Tätä kollektiivisuuden tarvetta on myös käytetty häikäilemättä hyväksi vallanhimoisten henkilöiden toimesta.

Vesimiehen aikaan siirryttäessä olemme lisääntyvästi siirtyneet vesimies/uranusmaiseen suuntaan:
Yksilöllisyys ja vapaus ovat tämän ajan teemoja. Laajat kollektiiviset liikkeet: uskonnolliset, poliittiset ja sosiaaliset, jotka olivat sopivia kalojen aikakaudella, eivät nyt yksinkertaisesti toimi. Ihmiset eivät ole niin kiinnostuneita tällaisista sitovista järjestöistä niinkuin ennen, jolloin oltiin mukana pienenä nappulana suuressa organisaatiossa ja alistuttiin ryhmäkurille. Nykyinen vesimiehen aika suorastaan huutaa: VAPAUTTA!

Totta kai vallanhaluiset johtajat ja maailman rahapiirit pyrkivät kaikin tavoin kahlitsemaan tätä vapautta, jokaisen ihmisen perusoikeutta, joka haittaa heidän omia hämäriä suunnitelmiaan. He eivät vain voi mitään vesimiehen aikaan kuuluvalle tiedon ja tiedostamisen halulle, jonka tulee olla mahdollisimman vapaata. Sen takia kaikki yritykset kontrolloida ja rajoittaa internetin käyttöä tulevat epäonnistumaan. Tämän he ovat kyllä huomanneet, mutta jotakin heidän nyt täytyy epätoivoissaan yrittää, vaikka vain muodon vuoksi. Totuus alkaa tulla vähitellen ilmi ja salailut siinä ohessa.

Vesimiehen astrologisessa symbolissa veden kaataja päästää sen kaikkien saataville ilman rajoituksia.
Vesimiehessä yhdistyvät viisaus, tiedonhalu ja idealistisuus. Internetissä ihmiset jakavat vapaasti omaa tietoaan ja kokemustaan muille - todellista vesimiehen symboliikkaa. Kyseenalaistaminen on vapauden ohella toinen tämän hetken oleellisia teemoja. Internet on vapauttamassa meitä kyseenalaistamaan monia entisiä luulojamme, koska sieltä saamme tietoa, jota ei aiemmin ollut saatavilla.

Vesimiehen ajan Uranus haastaa meitä tiedostamaan ja kysymään itseltämme: mitä minä tarkkaan ottaen haluan? Tämä on se peruskysymys, josta on hyvä lähteä liikkeelle. On syytä muistaa, että jokainen on kullakin hetkellä hänelle optimaalisessa tilanteessa. Me olemme tottuneet vertailemaan itseämme muihin, mutta tämä on aivan turhaa; kullakin on täysin oma kehitystiensä ja on ollut siitä saakka, jolloin ensi kerran inkarnoitui tälle planeetalle ja laati itselleen oman suunnitelmansa. Tästä on todellisuudessa kyse, kun puhutaan ihmiskunnan päämäärästä ja jokaisen omasta vastaavasta. Tämä kaikki kulminoituu juuri tähän aikaan, johon me olemme ihmiskuntana suunnitelleet tapahtuvaksi evoluutiomme kvanttihypyn. Voi sanoa, että tämä on meidän geeneihimme tallennettu.

Ennennäkemätön muutos, joka on meneillään, on todellinen suuri palapeli. Ihmiskunnan herääminen on monivaiheinen tapahtuma, jota voisi kuvata näytelmäksi. Näyttelijät - kaikki ihmiset - tietävät sisäisesti oman roolinsa, jonka ovat valinneet silloin aikoinaan tänne tullessaan. Me ohjaudumme intuitiivisesti, kukin ajallaan, tähän heräämisprosessiin; edelläkävijät ensin ja tämän ensimmäisen aallon vaikutuksen voimasta seuraava ryhmä jne. Samoin omat roolinsa ovat ottaneet myös tätä heräämistä vastustavat henkilöt, joita on paljon erityisesti vallanpitäjissä. Tästä kaikesta on kysymys näinä aikoina, kun vesimiehen aikakausi on alkamassa.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti