Asiaa maailman muutoksesta, maailmamme muuttumisesta, uudesta inhimillisemmästä ajasta, astrologista symboliikkaa käyttäen.

lauantai 31. joulukuuta 2016

NEPTUNUKSEN KUTSU IHMISKUNNALLE








Henkisyyden voima 


Tämän hetken tilanne maailmassa on ainutlaatuinen. Toisaalta kaoottinen ulkoinen tilanne on räjähdysherkkä kaikkine nykyisine mahdottomuuksineen. Toisaalta taas ihmiskunnan tietoisuuden vallankumous etenee vääjäämättä. Meitä ei enää voida hallita samalla tavoin kuin aiemmin.

Ulkoisen tietoisuuden laajenemisen lisäksi on tapahtumassa suuri sisäinen transformaatio. Uuden ajan edelläkulkijat tämän erityisesti ovat huomanneet, monet jo usean vuoden ajan. Kaikenlaisia sisäisiä merkkejä, erikoisine kehon tuntemuksineen kaikkineen.

Kuitenkin sama transformaatio tavoittaa meidät kaikki ennen pitkää. Jokaisella ihmisellä kun on aivan oma kehityssuunnitelmansa, jonka hän on tehnyt ennen ensimmäistä inkarnaatiotaan maapallolle. Moni ihminen tälläkin hetkellä on heräämässä monin tavoin, sillä kyse on kokonaisvaltaisesta muutoksesta.

Varsinainen henkisyyden planeetta Neptunus vastaa astrologisesti tästä sisäisestä muutoksesta. Se ei ole vaikutuksiltaan samalla tavoin näkyvä kuin toinen muutosplaneetta Uranus. Nämä molemmat kaukaiset planeetat aurinkokunnassamme ovat yhdessä Pluton kanssa toteuttamassa nykyistä ihmiskunnan nopeutettua evoluutiota. Pluton rooli on sitten toimia varsinaisena transformaation eli lopullisen muodonmuutoksen toteuttajana.

Mutta, vaikka Neptunuksen voima ei paljonkaan vaikuta ulkoisesti, niin sen sisäinen toiminta on sitäkin vaikuttavampaa. Se kun aiheuttaa meissä kaikenlaista sisäistä käymistä, josta saamme vain epämääräisiä tunne-efektejä. Neptunus on tunneplaneetta, samoin kuin ovat myös Kuu ja Venus.
Neptunus vain toimii vielä kokonaisvaltaisemmin, kuin nämä kaksi muuta meitä lähempänä olevaa.
Se ei toisin sanoen ole pelkästään henkilökohtaisella tasolla vaikuttava, kuten se pääasiassa on Venuksella ja Kuulla.



Neptunus ja inspiraatio


Neptunuksen rooli on toimia henkisyyden voimistajana ihmiskunnalle. Se on sen perustehtävä, mutta tämän tehtävän kylkiäisinä on monenmoista muuta. Kuten luovuuden ja taiteellisuuden kehittäminen. Näihin taas liittyy kauneuden halu. Näissä funktioissa on myös lähiplaneetallamme Venuksella samanlainen vaikutus.

Ihanteellisuuden tarve on kuitenkin Neptunuksen käytännön sovellus maailmassamme. Tätä ovat sitten toteuttaneet erityyppiset uskonnot ja ideologiat, Kun Neptunus löydettiin vuonna 1846, niin samoihin aikoihin alkoi ilmaantua monia ideologisia ja henkistyyppisiä yhteenliittymiä. Virallinen kirkko alkoi näin saamaan kilpailijoita, joita se ei tietenkään katsonut suopeasti. Näiden kolmen kaukaisen muutosplaneetan "löytäminen" tapahtui juuri oikeaan aikaan - nämä ovat sellaisia tarkoituksellisia sattumia ihmiskunnan evoluution kannalta.

Koska Neptunus toimii pääasiassa ei-tietoisella tasolla, intuitiivisesti, sen energian sisäistäminen vaatii erikoisen voimakasta kykyä inspiroitua. Kauneuselämykset, ihmettelyn kyky, havaita ei-ilmeisiä asioita -- siinä joitakin neptunusmaisia tekijöitä. Varsinkin taiteilijoille on hyväksi voimakas Neptunus syntymäkartalla. Se antaa luomisvoimaa.

Uranus ja Neptunus ovat molemmat kyseenalaistajien planeettoja, Uranus pääasiassa ulkoisesti ja tietoisella tasolla. Neptunuksen epäilevyys tulee pikemminkin ihmisen sisältä, eikä siinä ole sellaista provosointitaipumusta kuin Uranuksen taholta usein.


Uneksijoiden planeetta








Kyky inspiroitua erilaisista asioista, taipumus vaikuttumiseen, saada itsensä eri aaltopituuksille, meditaatiokyky. Nämä ovat kaikki Neptunusta, joita eivät hallitse täysin konkreettiset yksilöt, ainakaan ilman ylimääräisiä stimulantteja.

On selvää, että nämä ominaisuudet liittyvät kiinteästi mielen kykyyn irrottautua tavanomaisesta todellisuudesta. Se taas edellyttää erikoista herkkyyttä, erikoisherkkyyttä, joka tänä päivänä on neptunusmaisissa ihmisissä erityisen voimistunutta. Hyvä sana kuvaamaan tätä erikoista piirrettä nykyisenlaisessa kivikovassa ulkoisessa maailmassamme. Tosiasiassa kyse ei ole mistään poikkeavuudesta, vaan todellisesta inhimillisyydestä nykymaailman oudon surrealistisessa "todellisuudessa". Surrealistisuus on toisaalta myös nimenomaan neptunusta.

Asioiden kääntäminen päälaelleen on tulosta siitä prosessista, joka kaikesta edellä mainitusta seuraa.
Aiemmin yksilölle mahdottomalta näyttänyt kääntyy hänelle yht'äkkiä täysin ymmärrettäväksi. Ymmärrettävää myös on, että tämä aiheuttaa helposti väärinkäsityksiä ja sotkuja arjessa. Todellinen neptuniaaninen henkilö on tottunut näihin elämässään; ne ovat hänelle suorastaan tavanomaisia. Hänen huomionsa voi aika ajoin olla kokonaan muualla kuin mitä sen hetkinen konkreettinen tilanne edellyttää.

Tätä neptunusmaista ominaisuutta voidaan myös käyttää hyväksi, jos halutaan - ja sitä on ilmiselvästi haluttu. Jopa siinä määrin, että koko mennyt historiamme on näemmä saatu näyttämään ihan muulta, kuin se todellisuudessa on ollut. Ihmiskunnan luontaista taipumusta neptunusmaiseen hyväuskoisuuteen on voitu käyttää valtapyrkimysten välikappaleena. Tätä on sitten harjoittanut tasapuolisesti niin maallinen kuin uskonnollinen valtaeliitti. Ihmiset on saatu jatkuvan manipulaation avulla uskomaan kaikenlaista palturia, vain toistamalla ja toistamalla... Valta muihin - astrologisesti Pluton vaikutuksia - on historiassamme saanut yliotteen ihmisten oman tahdon käytöstä, joka on taas Auringon aluetta.

Olemme olleet neptunusmaisessa unessa, todellisessa ruususen unessa. Vallassaolijat ovat historiamme aikana tuhansia vuosia puuhailleet mitä mielettömämpiä asioita sotineen päivineen. Ihmiskunta on ollut näille lähinnä sopivaa materiaalia omien tavoitteidensa toteuttamiseen. Meidän nykyinen aikamme on kuitenkin otollinen todelliselle heräämiselle tuosta syvästä pimeästä unesta, ja kaiken lisäksi viimeisellä mahdollisella hetkellä. Niin pitkälle tämä pimeä valtaklikki on saanut kaiken vietyä.



Väärinkäsityksiä, väärinkäsityksiä...


Kun ajatellaan Neptunuksen roolia maailmassamme ja elämässämme, niin sitä voidaan tarkastella vertaamalla Neptunusta ja Plutoa keskenään. Neptunus kuvastaa kaikkea inhimillisyyttä, kun puolestaan Pluto alemmalla tasollaan ilmentää valtapyrkimyksiä alistamistarpeineen. Koska ihmiskunta ajautui aikoinaan matalille tietoisuuden alueille, myös oman tahdon käyttö psyykkisten ehdollistumien myötä väheni. Näin vallanhaluisilla porukoilla oli oman pimeän energiansa turvin suotuisaa sokaista ja hallita ihmisiä, estäen samalla valon voimistumista maailmassa.


Neptunuksen perimmäinen tehtävä astrologisesti on kuvata ylempiä henkisiä ulottuvuuksia. Nykyisessä jo kauan vallinneessa taajuudessamme emme pysty yksinkertaisesti käsittämään näitä korkeampia tajunnantiloja. Väläyksittäin jotkut harvat kehittyneemmät yksilöt ovat ilmeisesti näissä korkeammissa taajuuksissa vierailleet. Niin tiukasti meidät on kiedottu nykyisiin mataliin tietoisuuden tasoihin.

Senpä takia on hyvä huomata joitain selviä omaksumiamme tapoja, joita emme kuitenkaan ole voineet tietoisesti havaita, johtuen vallinneesta matriisistamme. Henkisesti jollain tavoin suuntautuneet ja varsinkin perinteisiin uskontoihin sitoutuneet ovat olleet melko helppoja kohteita tietynlaiseen manipulointiin. On esimerkiksi annettu ymmärtää, kuinka tärkeää on olla mahdollisimman nuhteeton, käydäkseen "oikeanlaisesta " hyvästä ihmisestä.

Tämä on johtanut siihen, että käsitys hyvästä ja pahasta on asettunut tiettyyn uomaan. Ei ole soveliasta tehdä, tuntea tai jopa ajatella "kiellettyjä" asioita Nämä säännöt on joskus aikoinaan määritelty joidenkin korkeitten auktoriteettien toimesta. Kun näitä käsityksiä on sitten siirretty sukupolvelta toiselle, ne ovat jääneet entistä lujemmin ihmiskunnan tajuntaan. Ei ole huomattu sitä psykologista tosiasiaa, että torjuttu ja piiloon painettu pyrkii päinvastoin sitä voimakkaammin esille. Ei ole mahdollista estää näitä kiellettyjä ja nolostuttavia tunteitamme/ajatuksiamme silloin tällöin tulemasta pintaan. Ja juuri silloin meidän olisikin syytä oikeasti tiedostaa ja hyväksyä nämä ilkeiltä vaikuttavat tuntemukset, ja näin päästää ne viimein sisältämme meitä kiusaamasta.

Todellisuudessa olemme koko ihmiskunta joutuneet lukemattomien jälleensyntymiemme kierteessä kokemaan myös vähemmän mukavia asioita, joita olemme tehneet toisille ja toiset puolestaan meille. Emme ole yksinkertaisesti voineet näitä välttää; tästä on puolestaan seurannut meille psyykkistä ristiriitaa, jota myös kutsutaan karmaksi. Pointti tässä onkin, että tässä koko kierrossa ei lopultakaan ole kyse pelkästään "hyvään" pyrkimisestä, kuten uskonnot ovat antaneet ymmärtää, vaan että ihmiskunta vie tämän yhteisen kiertonsa viimein siihen pisteeseen, jolloin todellinen herääminen on mahdollista. Meidän on kuitenkin hyvin vaikeaa nykyisellään vielä ymmärtää, että koko aiempi jälleensyntymisruljanssi onkin ollut vain eräänlaista näytelmää - toisella pahiksen rooli ja toisella valon olemus. Niin se käy, sanoi aikoinaan Vonnegut.



Kollektiivin voima itsessäni


"Minä tiedän tällä hetkellä vain sen, minkä tiedän". Tämä yksinkertainen fakta on hyvä tiedostaa, koska siitä seuraa myös, että silloin on helpompi oivaltaa oma ja muiden ihmisten varsin rajoittunut todellisuuskäsitys. Tämä kollektiivinen tietoisuus on tosiasiassa hallinnut ihmiskuntaa jo iät ajat.

Meillä kullakin on ollut tietty käsitys omasta yksilöllisestä tietoisuudestamme ja tätä käsitystä ovat pönkittäneet ne, joiden intressejä tuo on tukenut. Tuo todellinen taustavaikuttaja-ryhmä lakeijoineen on samalla estänyt ihmiskuntaa saamasta oikeampaa tietoa siitä, mistä kaikessa on tosiasiassa ollut kyse. Tämä vallanhaluinen ryhmä on myös säädellyt meidän tietoisuuttamme omilla menetelmillään.

Loppujen lopuksi voi tiivistää, että nämä tahot ovat päättäneet pitää ihmiskunnan tietoisuuden pelkästään kollektiivisella tasolla. Meillä jokaisella ihmisyksilöllä on todellisuudessa oma erityinen tietoisuutemme ja sitä myötä myös oma erityinen tehtävämme täällä Maapallolla. Tämän oivalluksen nuo tietoisuutemme säätelijät ovat halunneet estää kaikin mahdollisin keinoin, ja ovat siinä ilmeisen hyvin nähtävästi onnistuneet. Pitämällä meidät vain kollektiivisessa tietoisuudessa, he ovat pystyneet mielensä mukaan hallitsemaan ihmiskuntaa.

Kollektiivinen tietoisuus nimittäin rakentuu siten, että sitä on helppo kontrolloida; se taas on mahdollista, kun omistaa tarpeeksi paljon resursseja massojen mielenhallintaan. Niitä tuolla tietyllä valtaeliitillä on todella ollut - he ovat ilmeisen taitavia juuri tämänlaisessa manipuloinnissa ja kaikenlaisessa juonittelussa, motiivinaan oman valtansa turvaaminen.






Meidän tietoisuutemme on laskenut matalille tasoille vuosituhansien kuluessa. Siihen on sisältynyt voimakas erillisyyden tunne, joka ei ole meidän todellinen tilanteemme, vaan me olemme oikeasti koko ajan yhteydessä kaikkeuteen. Koska olemme laskeutuneet aikoinaan näihin nykyisiin mataliin taajuuksiin, emme ole tätä pystyneet käsittämään, ainoastaan oman mielikuvamme omasta erillisyydestämme.

Meidät on yhä uudelleen usutettu toistemme kimppuun, omia psyykkisiä kompleksejamme hyödyntäen. Näin tämä hajoita ja hallitse -menetelmä on estänyt ihmiskuntaa yhdistymästä ja itse kutakin voimaantumasta. Kieltämättä oivallisesti suunniteltu hämäys on ollut se, että tuo erillisyyden tunteemme on antanut meille samalla käsityksen oman tahtomme voimasta. Että kyseessä olisi yksi ja sama asia. Kaikkea muuta! Ollessamme näiden mielikuviemme vallassa, ja ollessamme ulkopuolisen tietoisuuden läpäisemiä, emme ole käsittäneet, kuinka erilaista ja vapauttavaa oman tehtävämme ja tahtomme käyttöönotto meille olisi.

Tuon kaiken tietäessämme, ymmärrämme myös sen virheellisen ajatuksen mielettömyyden, että ihminen olisi muka "laumaeläin". Tässä kun on tietoisesti johdettu meidät uskomaan tämäkin hölynpöly, sotkemalla tähän meidän luontainen tietomme yhteydestämme toisiimme. Tällöin nähdään, kuinka erilaiset asiat on onnistuttu sekoittamaan toisiinsa mahdollisimman perusteellisesti. Ja että kyseessä on erittäin tarkoitushakuinen suunnitelma, ei sattuma tai jokin mystinen luonnollinen kehitys. Onneksi nyt viimeinkin me olemme saaneet tilaisuuden tämän kaiken salatun menneisyyden paljastumiseen, ja näin myös itsemme voimaantumiseen. On käynnistynyt ihmiskunnan todellinen vallankumous.

Neptunus-planeetan henkisyysprinsiippi auttaa siinä meitä, nostaen lopulta meidät kaikki uudelle henkiselle tasolle. Se auttaa hyväksymään kaiken sellaisenaan, ilman noita iänikuisia tunnevääristymiä, jotka ovat hallinneet meitä tähän saakka. Sanalla sanoen, Neptunus saa meissä aikaan jotakin ainutlaatuista, jotakin merkillisen vapauttavaa. Todellisen Itsemme esiintulon, ihmiskunnan perimmäisen olemuksen ilmentymisen. Siinä on meille ilmeisen riittävästi motiivia. 













































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti