Asiaa maailman muutoksesta, maailmamme muuttumisesta, uudesta inhimillisemmästä ajasta, astrologista symboliikkaa käyttäen.

tiistai 7. kesäkuuta 2016

VALLANKUMOUS

Ihmiskunnan uusi mahdollisuus


Me olemme viimeinkin tässä tilanteessa, jossa me ihmiskuntana ja yksilöinä olemme valmiita todelliseen muutokseen. Tämä muutos on kaikkiallinen ja monitahoinen - se käsittää niin sisäiset kuin ulkoisetkin rakenteet. Nyt meneillään olevat kaaos- ja katastrofi-tunnelmat ovat osa tuota suurta ja perusteellista muutosprosessia. Todellisuudessa kaikki tämä epävarmuuden, hallitsemattomuuden ja ristiriitaisuuksien täyttämä nykytilanne on suoraa seurausta valon voimasta - valon, joka täyttää kaiken aiemmin pimeässä olleen.

Meillä on takanamme pitkä monituhatvuotinen historia syvissä vesissä ja lähes täydellisessä henkisessä pimeydessä. Aina Atlantiksen mantereen tuhosta alkaen olemme juuttuneet kaikkein matalimpiin taajuuksiin ja valtaeliitit ovat pitäneet huolen siitä, että siellä olemme pysyneet. Meiltä on hämärrytetty kaikki oleellinen tieto voimaantumisemme kannalta. Uskonnolliset ja maalliset johtajat ovat kertoneet ihmisille aina omaa versiotaan totuudesta, paljolti täydellistä hölynpölyä.
Korruptio, juonittelu ja väkivallan uhka ovat pitäneet heidän vasallinsa kuuliaisina eliitille. Näin kansa on aina saanut vain sen tiedon, mikä on ollut eliitin vallassaolon kannalta edullista.

Jos se vain on ollut välttämätöntä vallassaolijoille, niin on vaikkapa poltettu keskeinen kirjasto, jolloin vaarallisen tiedon leviäminen on estetty. Ettei vaan valoa alkaisi tihkumaan ihmisille - ja sehän ei valtaporukalle ole koskaan ollut intresseissä. Sillä, esimerkiksi meille opetettu historia on kyllä ollut aivan jotain muuta, kuin todellinen menneisyytemme. Täydellistä pimitystä! Kuten edesmennyt loistava aforistikko Samuli Paronen aikoinaan kirjoitti: "Vältetään totuus ottamalla sitä mukaan".



Pluto - uudesti syntynyt


Kaukana aurinkokunnan laitamilla oleva Pluto toimii astrologisesti ihmiskunnan symbolisena perusteellisen muutoksen välineenä. Uranus ja Neptunus ovat samoin muutoksen kuvaajia, mutta vasta Pluto tuo mukanaan sen perinpohjaisen muutoksen, jota me olemme sisimmässämme kaivanneet. Tuo mystisen tuntuinen, kaukaisen sijaintinsa vuoksi vain vaivoin auringonvaloa heijastava taivaankappale sopii mainiosti tuohon rooliinsa. 





Pluton symboliikka on varsin karskin tuntuista, ei todellakaan mitään hempeilyä. Jotta todellinen, perusteellinen muutos olisi mahdollista, kaikki toimimaton aines täytyy sitä ennen hajottaa. Juuri siihen Pluton astrologinen luonne on sopiva. Pluton kuvaus voisi olla: raju, ei-korrekti, ei-harmoninen, sumeilematon, vääjäämätön ja pitelemätön. Mutta myös: hoitava, kuuliainen, inhimillinen ja puhdistava. Kaikkea tätä tuo kaukainen taivaankappale meille tarjoaa.

Tätä hajottamista meillä on maailmassamme riittänyt, oikeastaan hetikohta Pluton siirtyessä kauriin merkkiin vuonna 2008, finanssikriiseineen kaikkineen. Kauris kuvaa rakenteita ja nämä kaikenlaiset valtarakenteet ovat alkaneet vähitellen horjumaan yhä rajummin. Pluton astrologiseen symboliikkaan kuuluu muuten myös raha, yhtenä keskeisenä vallan välineenä. Molemmat, raha ja valta ovat Pluton alemman tason oheistuotteita, samoin myös ihmiskunnan todellisia pitkän ajan riesoja. Nimenomaan juuri nämä ovat tällä hetkellä suuren myllerryksn kohteena ja samalla erityisiä ihmiskunnan kohtalon kysymyksiä ( Pluto - kohtalon planeetta).

Pluton ja toisen muutosplaneetan Uranuksen kova keskinäinen neliöaspekti kesti yhteensä reilut kolme vuotta, vv. 2012-2015. Molempien varsinaisten muutosplaneettojen pitkä yhteys toisiinsa mahdollisti tämän suuren muutosprosessin käynnistymisen oikein toden teolla. Vaikka kyseinen aspekti onkin poistunut, niin kuitenkin se sai liikkeelle sellaisen lumivyöryn, jota ei voi pysäyttää.
On syytä myös huomata, että Pluto viipyy kauriissa vielä seitsemän vuoden ajan, joka kertoo kaikenlaisten toimimattomien ja vanhojen haitallisten rakenteiden hajoamisen jatkuvan samaan tapaan monien vuosien ajan.



Ulkoinen ja sisäinen muutos


Pelkkä ulkoisten käytäntöjen uusiminen ei tuo todellista muutosta; se vaatii samalla myös sisäisen puhdistautumisen. Olemme ehdollistaneet lukemattomien jälleensyntymiemme aikana itseemme niin paljon haitallista ainesta, että sen purkaminen ei tapahdu käden käänteessä. Pelkästään noiden menneisyyden aaveiden ja niiden tuntemusten hyväksyminen, samoin kuin tämän olemassaolevankin elämän, vaatii melkoisen paneutumisen. Tuon työn kuuluisikin itseasiassa olla se keskeinen asia elämässämme, koska tämän kautta meidän on mahdollista tulla omaksi itseksemme. Tällöin me voisimme hyväksyä itsemme ja kaiken menneisyytemme ja nykyisyytemme sellaisenaan. Olemme vain unohtaneet aikojen saatossa tämän taidon.

Ongelmanamme on ollut meidän kiinnittymisemme ulkoisiin tekijöihin sisäisen kustannuksella.
Turvallisuudentarpeemme on sanellut elämäämme liian paljon; fyysinen olemuksemme on yksinkertaisesti vaatinut meitä selviytymään millä hinnalla tahansa. Kukapa meitä olisi voinut arvostella tästä, puitteet kun ovat olleet tämänlaatuiset. Jokainen yksilö on toiminut omanlaisellaan tavalla, kussakin jälleensyntymässä niillä välineillä, jotka on saanut. Tietty pimeä valtaklikki on häärinyt päällepäsmärinä, päämääränään pitää meidät tietämättöminä keskeisistä kosmisista lainalaisuuksista. Sen sijaan meille on juntattu sekundääristä tietoa - uskonnollista ja maallista.
Näin ihmiskunta on pidetty hyvin matalissa taajuuksissa pelkoineen ja muine haitallisine tunteineen.

Tämä kaikki on syytä tiedostaa, jotta voisimme ymmärtää oman historiamme uudessa valossa. Samoin käsitämme silloin, että emme tosiasiassa ole mihinkään syyllisiä tai pahoja, vaikka monet uskonnot tällaista väittävätkin. Olemme vain ihmiskuntana kulkeneet tietyn kehitystien, joka on näihin aikoihin loppumassa, ja aloittamassa nousun takaisin niihin henkisiin ulottuvuuksiin, jotka tosiasiassa vastaavat omaa perimmäistä olemustamme. Valon ja tietoisuuden evoluutio on toiminnassa parhaillaan ja meitä kaikkia herätellään liittymään mukaan. Tervetuloa vallankumoukseen!

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti